Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 277x bekeken

Hallo, wij zijn een band bestaande uit 3 jongens (drummer bassist en gitarist) wij spelen ongeveer 2 jaar met elkaar en hebben al een aantal optredens gehad. Het enige wat ontbreekt is een vaste zanger. Wij spelen voornamelijk funk/rock en zijn ook bezig onze eigen muziek te schrijven en willen in de toekomst onze eigen muziek uitbrengen. We beschikken over een eigen oefenruimte in Noordwijk waar wij … meer »

Jayden

Bluesband omgeving Zeist?

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 469x bekeken

Wie heeft er zin om een nieuw avontuur aan te gaan om een lekker 'ouderwetse rootsy' bluesband te beginnen in Zeist of omgeving? Het mooiste vind ik lekkere simpele eigen nummers, samen schrijven en uitvoeren met veel lol. Optredens zonder veel poespas, gewoon lekker gaan! Speel zelf gitaar en heb flink wat tijd omdat ik niet meer hoef te werken. Als je kunt zingen, bassen of drummen (of alles tegelijk): … meer »

Peter Daalmans

Blues drummer gezocht in (rond) Zwolle

Drummer gezocht in Zwolle (Overijssel) | 209x bekeken

Blues drummer gezocht in (rond) ZwolleStroomt de Blues door je aderen?, speel jij vlot mee met The Stones, CCR, Muddy Waters, B.B. King en al die andere Blues grootheden?, heb jij de "shuffles" los in de pols? dan zoeken The Dutch Bluesbenders uit Zwolle jou! Eigen drumkit niet nodig, die hebben wij hier al staan. Kun jij (bijna) iedere vrijdagavond van 19:00 tot ??? repeteren in ons oefenlokaal ("Domusica") in Zwolle? Gitarist, … meer »

John

Achterhoekse/Duitse band is op zoek naar een nieuwe solo-gitarist.

Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 266x bekeken

Achterhoekse/Duitse band is op zoek naar een nieuwe solo-gitarist.Achterhoekse/Duitse band is op zoek naar een nieuwe solo-gitarist. De band speelt uitsluitend eigen werk (POP/ROCK). We oefenen consequent 1 keer per week op de vrijdagavond) . Onze oefenruimte is in Anholt. (D). De eigen nummers eisen een dynamische en energieke solo-lijn. Daarom zijn we op zoek naar iemand met ervaring en de nodige “Spirit”. Het liefst tussen 40 en 75 jaar oud , die bereid … meer »

Muzikantenbank user ParoParo

Songwriter zoekt muzikanten

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 350x bekeken

Songwriter zoekt muzikanten-- English below -- Mijn naam is Bas Blondeau en ik ben 26 jaar. Ik ben een gitarist en tevens bassist uit Groningen die inmiddels veel (concept-)nummers heeft geschreven en dit verder wil uitwerken door een volwaardige band op te richten. Hiervoor zoek ik in eerste instantie een zanger, drummer, bassist en optioneel nog een gitarist. Ik zie voor mijzelf dus vooral een rol als gitarist, maar wil … meer »

Muzikantenbank user Bas BlondeauBas Blondeau

Gevraagd gevorderde slag/solo gitarist.

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 286x bekeken

"By the Way" is een gezellige 60-70-80er jaren coverband bestaande uit: zangeres, zanger, bassist, gitarist en drummer allemaal 50+ maar leeftijd speelt geen enkele rol. Wij repeteren 1 x in de twee weken in Soest op zondagmiddag van 12:30 tot 16:30 uur. Als je ook nog een klein beetje kunt zingen is dat mooi meegenomen met muzikale groet Huub Tieleman bij interesse kan/mag ook contact opnemen … meer »

Huub Tieleman

Gevraagd gevorderde slag/solo gitarist.

Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 284x bekeken

"By the Way" is een gezellige 60-70-80er jaren coverband bestaande uit: zangeres, zanger, bassist, gitarist en drummer allemaal 50+ maar leeftijd speelt geen enkele rol. Wij repeteren 1 x in de twee weken in Soest op zondagmiddag van 12:30 tot 16:30 uur. Als je ook nog een klein beetje kunt zingen is dat mooi meegenomen met muzikale groet Huub Tieleman bij interesse kan/mag ook contact opnemen … meer »

Muzikantenbank user Huub TielemanHuub Tieleman

Veelzijdig, energieke zanger zoekt band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 455x bekeken

Veelzijdig, energieke zanger zoekt bandIk zoek muzikanten om mee te jammen en optreden. Zingen is voor mij een instrument, een vertaling van de energie van het moment. Ik speel ook piano/keybord, jam op viool en schrijf ook eigen materiaal. Ben veelzijdig, heb een flink bereik. Beetje Sting-achtige sound. Bariton met een flinke kopstem. Ik geniet van performen, heb enorm veel energie. Af en toe een gitaarsolo op viool erbij jammen. … meer »

Willem