Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

CATS 4 SALE zoekt een drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 502x bekeken

CATS 4 SALE zoekt een drummerCATS 4 SALE zoekt een drummer. Ons repertoire bestaat uit Rockabilly en Rock & Roll, denk daarbij aan 50er jaren sterren als Eddie Cochran, Gene Vincent, Carl Perkins, Elvis etc. en aan wat latere sterren als Stray Cats, Matchbox, Imelda May en John Lindberg Trio. Repeteren en dus ook de audities doen we in Helmond. De huidige bandleden wonen in diverse plaatsen in Brabant. Check onze website en … meer »

Muzikantenbank user Joop KiewietJoop Kiewiet

Zanger /zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 246x bekeken

Zanger /zangerSticks on the floor rock/blues /soul cover band. Zijn op zoek naar een ervaren rock zanger/zangeres/ die ons komt versterken. We hebben al een aantal keren opgetreden en het smaakt naar meer!!! Bij ons staat gezelligheid voorop maar we willen wel serieus muziek maken. Je kunt onze play list vinden op spotify: Sticks on the floor. Wij bestaan uit een drummer, een gitarist en een bassist . De … meer »

Robert

Zanger of zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 241x bekeken

Zanger of zangeres gezochtCats4sale zoekt zanger(es) wij maken Rock'n Billy /Rock'n roll muziek Wij zijn ervaren muziekanten en willen snel de doorstart maken. Om de week repetitie is de doelstelling en 6 tot 10 optredens per jaar is realistisch. Wij repeteren nu in Helmond maar overleg is mogelijk.

Alfred Voorthuijsen

Rock and Roll band zoekt sologitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 181x bekeken

Omdat onze sologitarist een ander genre gaat spelen zijn wij op zoek naar een sologitarist voor onze band Dutch Katz. Rock and Roll en evergreens uit de 50er en 60er jaren. Wij repeteren in Helmond in een eigen repetitieruimte van alle gemakken voorzien. Eigen PA installatie en geluidsman. Een leuk gevulde agenda. Bij interesse gaarne een mailtje naar kees@******.nl of telefoon 06-53937462

Kees van Valen

Sologitarist

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 200x bekeken

Onze ervaren band The Time Travellers is op zoek naar een sologitarist. Het doel is alleen nog muziek te maken zonder optredens dus echt voor de hobby. Wij hebben een eigen repetitieruimte met installatie. De repetitie worden alleen gepland als allen beschikbaar zijn. Tel. 0652764470 P.v.Amelsfoort

Peter van Amelsfoort

Zangeres zoekt leden voor een coverband

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 348x bekeken

Hoi allemaal, Ik ben Amy, 21 jaar en kom uit omgeving Den Bosch. Ik heb een passie voor zingen en zou dit graag naar buiten brengen in een band met leeftijdsgenoten. Ik zou het leuk vinden om covers te zingen, van bekende nummers uit de jaren 70/80/90 tot aan hedendaagse popmuziek. Een guilty pleasure kan er altijd bij :) Ik zou graag 1 keer in de week willen repeteren om toe te werken naar optredens. Laat … meer »

Amy