Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Geluidstechnicus met eigen installatie

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 362x bekeken

Hoi hoi, ik ben zelf een muzikant in hart en nieren. Speel toetsen en doe tegelijk de techniek… 😊 Ik heb niet het allernieuwste spul maar het klinkt mooi (en is loei-zwaar 😂). Ik zoek zangers, zangeressen of bandjes in allerlei genres die van mijn diensten als geluidsman gebruik willen maken. Het is voor mij hobby dus aan de vergoeding komen we wel uit…

Muzikantenbank user John van OpdorpJohn van Opdorp

Toetsenist (M/V) gezocht in de omgeving Oosterhout

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 202x bekeken

Band met stevig repertoire (blues / rock) zoekt toetsenist. Wij hebben een Hammond orgel en een Roland keyboard voor je klaar staan. Wij zijn geen jonkies meer, maar hebben veel ervaring in diverse bandjes uit onze omgeving. We repeteren eens per 2 weken en willen wat vaker gaan optreden. Op onze playlist tref je onder meer aan The Who, Joe Cocker, Joe Bonnamassa, Ten Years After, CCR, CSN&Y, … meer »

Muzikantenbank user Jaques van der MoezelJaques van der Moezel

Rockband zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 229x bekeken

Rockband zoekt zanger(es)Wij zijn een band uit regio Den Bosch en Eindhoven, met redelijk wat podium ervaring, die op zoek zijn naar een zanger of zangeres. Wij zijn 24 en 25 jaar oud, we maken eigen muziek, maar spelen ook covers. Hierbij moet je bij covers denken aan 00s rock. En bij schrijven halen we inspiratie uit bands als The Black Keys, Royal Blood, Blue Stones, Kensington, Queens of the Stone Age. Stuur ons een berichtje … meer »

Muzikantenbank user Infinite SunInfinite Sun