Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Old school death metal band Bölder zoekt slag/sologitarist.

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 723x bekeken

Wij zijn een old school death metal band op zoek naar een tweede gitarist die zowel slag als sologitaar beheerst om de gelederen te versterken voor het maken van een vette bak grafkelderherrie en uiteraard optredens. We hebben al een zestal nummers tot onze beschikking en zijn druk bezig met de volgende nummers.Repetie op woensdagavond in Helmond tussen 19.00u en 22.00u.

Muzikantenbank user Tinus1978Tinus1978

Semi-akoestische band zoekt zanger en/of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 382x bekeken

Voor onze semi-akoestische band in de doorstartfase zijn we op zoek naar een zanger en/of zanger. Onze groep bestaat uit drumster, bassist, toetsenist en twee gitaristen. Bandervaring varieert. We willen een wildgroei aan nummers van toen en nu gaan spelen, democratisch gekozen met veel eigen inbreng. Eigen nummers gaan maken sluiten we niet uit, al beginnen we met covers. We repeteren om de … meer »

Wilfred Wayop

Bassist gezocht in Brabant!

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 229x bekeken

Bassist gezocht in Brabant!Wij zijn een band uit regio Den Bosch en Eindhoven, met redelijk wat podium ervaring, die op zoek zijn naar een bassist. Wij zijn 24 en 25 jaar oud, we maken eigen muziek, maar spelen ook covers. Hierbij moet je bij covers denken aan 00s rock. En bij schrijven halen we inspiratie uit bands als The Black Keys, Royal Blood, Blue Stones, Kensington, Queens of the Stone Age. Stuur ons een berichtje als … meer »

Muzikantenbank user Infinite SunInfinite Sun

Poporkest zoekt een leadgitarist

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 257x bekeken

Poporkest zoekt een leadgitaristFull Stage Collective uit regio Den Bosch is een amateurorkest dat bestaat uit 40 muzikanten en 6 vocals. Het orkest heeft een uiteenlopend repertoire van 400 nummers in vele stijlen en van alle tijden variërend van pop, rock, soul en jazz tot Nederlandstalig en prachtige ballads. Wij zoeken voor de ritmesectie een enthousiaste leadgitarist.

Frank Dirne

Drummer

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 256x bekeken

Warm bad voor drummer voor opstartend rock project. Affiniteit met Beatles is een plus, geen pré. Graag horen we van je als je 30+, gevorderd bent en ervaring hebt op het podium. Plezier hebben en iets goeds neerzetten!! Strak. Als je een overvloed aan energie hebt reageer gerust, ook als je twijfelt! Mvg

Wil